eGo Standard Vape Kit Ugo-v Herb Szett 1100mah Hordozható Vaporizátor


KBox Mini TC 75w, melynek teljesítménye állítható 7-75 wattig, 0,1 wattos léptékekben, 0.1ohm ellenállásig meghajtja a patronokat, mely ideális a cloudchasing szerelmeseinek.
Hőfokszabályzós (TC) üzemmódban is használható (Ni, Ti és SS huzalokkal). Usb kábellel tölthető, mérete kompakt.
1db 18650-es, minimum 20A-s cellával üzemel (nem tartozék), melyet könnyedén cserélhetünk a mágneses fedél segítségével.

Tankja, a KangerTech TopTank Mini a mostanában legnépszerűbb KangerTech Subox Mini felülről tölthetős utódja, melyhez kompatibilisek az új SSOCC Subtank porlasztók és az RBA Plus fej.


4 000 Ft

4 készleten

Összehasonlítás
KBox Mini TC 75w, melynek teljesítménye állítható 7-75 wattig, 0,1 wattos léptékekben, 0.1ohm ellenállásig meghajtja a patronokat, mely ideális a cloudchasing szerelmeseinek. Hőfokszabályzós (TC) üzemmódban is használható (Ni, Ti és SS huzalokkal). Usb kábellel tölthető, mérete kompakt. 1db 18650-es, minimum 20A-s cellával üzemel (nem tartozék), melyet könnyedén cserélhetünk a mágneses fedél segítségével. Tankja, a KangerTech TopTank Mini a mostanában legnépszerűbb KangerTech Subox Mini felülről tölthetős utódja, melyhez kompatibilisek az új SSOCC Subtank porlasztók és az RBA Plus fej.

eGo Standard Vape Kit Ugo-v Herb Szett 1100mah Hordozható Vaporizátor

Az eGo a legnépszerűbb elektromos cigaretta a piacon. 510-es csatlakozású, a legtöbb porlasztó és integrált patron ehhez a készülékhez kapható. A speciális teljesítményű (pl. alacsony ellenállású LR, dupla fűtőszálas, stb.) porlasztókat is képes meghajtani, kiváló mindenes!

Az akkumulátor nyomógombos, azaz egy gombot kell megnyomnunk slukkolás közben. A kezdőket se riassza ez el, pár perc alatt hozzá lehet szokni és számos előnye van, kisebb a meghibásodás esélye is. Zsebben hordva sem kell véletlen bekapcsolástól tartani, az akkumulátor rendelkezik zsebzár-funkcióval, ami 3 gyors egymás utáni gombnyomással ki és bekapcsolható.

Olajok, gyanták és kivonatok vaporizálására lett kifejlesztve…

A vaporizerek sikere nem csak a felhasználók pozitív visszajelzéseinek köszönhető: az elmúlt évtizedben számos kutatás bizonyította, hogy a hagyományos dohányzással szemben az egészségkárosító hatások kivédhetőek vele. Ez a kitűnő termék a hatóanyagokat párologtatja, így számos ártalmas szilárd és gáznemű anyag (kátrány, karcinogének, szénmomoxid) elkerülhető, valamint sokkal jobb hatásfokkal, tisztábban, alacsonyabb hőmérsékleten lehet hozzájutni a kívánt hatóanyagokhoz. Nem véletlen tehát, hogy a vaporizer sláger lett, nemcsak dohányosok, de különböző aromák kedvelői között is: a gőz tisztaságának köszönhetően kellemesebb ízvilág érhető el!

A vizipipázás egy Afrikából, Indiából és Kis-Ázsiából elterjedt szertartásos dohányzási forma, melyhez speciális eszközökre, és nem hagyományosan elkészített dohányra van szükség. A vizipipa (más néven shisha vagy hookah) általában míves kivitelű, jellegzetes megjelenésű tárgy, mely üveg víztartállyal, akár 50 cm magasra nyúló testtel, és hosszú, hajlékony szipkákkal (akár néggyel is) rendelkezik. Tetején egy kerámia zárja el a levegő útját, melyben szenet izzítanak. Ez tartja izzásban a különleges, aszalt gyümölcsökkel, melasszal és mézzel kevert dohányt. A hosszú szipkán át megszívott füst, a dohányból először a víztartályon halad át, megszűrve és lehűtve ezzel a füstöt, mely így selymes marad, és kevésbé kaparja a torkot.
A társaság középpontjává vagy a relaxáció eszközévé kívánja tenni a keleti kényelem szimbolikus tárgyát, kedvező elérhető áron.

Bemutató / teszt videó:

A SZETT TARTALMA:
1 db 1100 mAh akkumulátor
1db Helix patron
USB töltő
Zippzáros tok
Tisztitó készlet 2db-os