Micro füles spy headset puska vizsga Samsung ,iPhone – Teljes Készlet


14 900 Ft

18 készleten

ÖsszehasonlításÖsszehasonlítás

Mágneses micro headset + hurok spy mini nano füles Teljes Készlet

 

Jack csatlakozó / vagy jack átalakító szükséges a termék használatához minden telefonhoz működik, amin van jack bemenet.

Ezzel a speciális hangszóróval teljesen észrevétlenül tudunk audio jelforrásból érkező hangot hallgatni. Ideális választás ez olyan vizsgák esetében, amikor nem volt lehetőségünk kellőképp felkészülni, különböző okok miatt nem tudtuk elsajátítani a megkövetelt tananyagot a megfelelő mélységben. Ekkor nincs másra szükségünk, mint egy segítő társra, aki a telefon túlsó végéről eláraszt bennünket a szükséges információval. Természetesen ez nem egy egyoldalú kommunikáció, ugyanis a mikrofonnak köszönhetően lehetőségünk van a társunkat irányítani, hogy éppen melyik tételt húztuk, vagy hogy melyik kérdést kaptuk, ezáltal, és a szerkezet profi kialakításának köszönhetően már biztos a siker.

A Mikro Füles használat közben láthatatlan, mely még a gyakorlott szemek előtt is rejtve marad, hiszen a hangszórója igen parányi méretű (jelenleg a világon a legkisebb) 1,5 mm x 3 mm. Ezeket a hangszórókat a hallójáratba kell behelyezni, és minél közelebb vannak a dobhártyához, annál tisztábban hallható a hangszóróból jövő hang. Ennek a megoldásnak hatalmas előnye, hogy még a maximum hangerőn hallgatott hangok sem hallatszanak ki a fülből, így maximálisan diszkrét marad. A hangszórók a hangot egy indukciós hurokból kapják, melyek gerjesztéséhez 2 db 9 Voltos elem szükséges. Ezek az elemek, a rendszer többi részével együtt könnyedén elrejthetők a felső ruházat alatt. (Javasolt minél gyengébb minőségű elemet használni , mert a jobb minőségű elemtől melegedhet a készülék.)

A MIKRO FÜLES használata nagyon egyszerű:

A hangszórót egész egyszerűen csak a fülünkbe kell ejteni (a fülünk legyen tiszta), úgy, hogy a hallójárat függőlegesen álljon (oldalra kell döntenünk a fejünket). Addig kell próbálkoznunk a behelyezéssel, amíg egy tompa nyomást nem érzünk – hallunk – a dobhártyánkon, mert csak ekkor került jó helyre a hangszóró. Ha ezt a hangot, érzést nem érezzük, akkor a hangszóró nincs a helyén, és újra meg kell próbálni behelyezni. A behelyezéssel vigyázni kell, mert ha nem tesszük be rendesen, akkor egyrészt nem fog jól hallatszódni, másrészt könnyen ki is eshet. Azt tanácsolom mindenki próbálja ki, hogy hogy érzi jobban magát: betesszük mindkét fülünkbe, vagy csak az egyikbe (ha csak az egyikbe tesszük be, akkor is mindent tökéletesen lehet hallani). Nagyon fontos, hogy a telefonon ne egyből a maximum hangerőt állítsuk be, mert úgy nagyon hangos lesz, (kellemetlen ill. veszélyes lehet).

A hangszóró egyáltalán nem akadályozza a külvilágból érkező hangokat, mindent ugyanúgy hallunk, mintha semmi sem lenne a fülünkbe (akár mindkét behelyezett hangszóróval is).

Ha végeztünk, és szeretnénk kivenni a hangszórókat, akkor nincs más dolgunk, mint a csomagban található kiszedő mágnest használni. Ezt a mágnest a fülünkhöz emeljük, és a fémből készült hangszórót magához fogja vonzani (a fejünket tarthatjuk oldalt is, hogy a gravitáció pluszba segítsen). Azt tanácsolom, hogy a hangszórókat mindenképp valamilyen mágnesen tároljuk, mert nagyon picik, így könnyen elgurulhatnak, elveszhetnek.

A csomag tartalma:

– 2 db extra mini indukciós hanszóró (3 x 1,5 mm), így akár mindkét fülben is elhelyezhető, a még tökéletesebb hangzásért

– 1 db erős mágnes, melyet a hangszórók kiszedéséhez használhatunk (6 x 6 mm)

– indukciós hurok (ezt kell a nyakba akasztani) központi egységgel és az elem csatlakozókkal (2 x 9 Volt)

– mikrofon mobiltelefon csatlakozással (3,5 Jack, 4 pólusú)

Műszaki adatok:

– Audio sávszélesség: 100 Hz – 5,5 kHz

– Torzítás: 2%

– Munkaidő: 4-20 óra (elem minőségétől függően)

– Az indukciós hurok és a hangszóró közötti vételi távolság: 30 cm

 

STANDARD fülhallgató könnyen kivehető a füléből, köszönhetően a szilikonos kampónak, a mágneses fülhallgatóval szemben, amelyet csak mágneses rúddal lehet kivenni (a csomag tartalmazza). A mágneses fülhallgató jelenleg a legkisebb fülhallgató a világon, így nem kell félni, hogy bárki is észreveszi. Ez a fülhallgató akkumulátor nélkül működik, mert a hangrezgésekkel van generálva, amelyek közvetlenül a dobhártyához vezetnek.

 

 

Tömeg 300 kg